Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V lednu už se se dvěma dětmi definitivně stěhuje do Turecka. To už bude zpěvačka Victoria Velvet (40) v sedmém měsíci svého třetího těhotenství, takže je to pořádný záhul. V hlavním městě Ankaře už mají s manželem i byt, našla si tam i porodnici.

"S manželem jsme se rozhodli být spolu víc, i pro děti je důležité, aby měly doma tátu. Pořád měl práci někde v zahraničí, a nejde, aby pořád cestoval on za námi. Tak jsem řekla, že za ním pojedeme. A Turecko není tak daleko jako Malajsie nebo Brazílie, kde byl předtím. Mezi Tureckem a Českem se dá pendlovat, což bych ráda kvůli své práci," vysvětlovala.

"Ankara je navíc klidnější než Istanbul, líbí se mi tam, i když je to jiné. A třeba jídlo tam mají skvělé a lidi jsou příjemní. Miminko už přijde na svět tam, tak jsem zvědavá, co mě čeká. Máme i byt a školy pro děti," pokračovala.

"Začínám novou kapitolu mého života, stejně jako před pěti a půl lety, kdy jsme se zase stěhovali do Brazílie, když měla Annabelka jen pár měsíců. Když už si myslím, že jsme se usadili v Česku, tak zase přijde něco jiného. Jsem takový nomád," vyprávěla na párty kasina ve Vestci, které darovalo její nadaci šedesát tisíc korun, tak tam přišla i s bříškem poděkovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám