Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku letních prázdnin neřešila zpěvačka Victoria Velvet (40) kam na dovolenou, ale zaměstnávalo ji natáčení klipu k písni Fire. „Měla jsem obavy, jestli to dáme všechno dohromady, jelikož se jedná o letní píseň,” svěřila se nám Victoria, která složila song společně se skladatelem Fyahem Son Bantuem.

Umělkyně měla v plánu dodat videu mezinárodní look a tak přes sociální sítě oslovila cizince z Ameriky, Brazílie či Keni, žijící v Česku. Byť to vypadá, že se natáčelo u moře, pravdou je, že jako plac posloužila pláž u jezera nedaleko od Prahy.

„Natáčeli jsme v Mlékojedech od čtyř odpoledně až do šesti ráno. Musím všem poděkovat, že jsme to zvládli,” vzkázala spolupracovníkům.

Uběhlo již pět let od natáčení jejího posledního videa. Victoria ale vypadá lépe, než před lety. „Chtěla jsem ukázat, že hudba nezná věk. Nešlo mi o to, abych odvážným stylingem ukázala všechno, ale spíš o plážovou party s přáteli,” říká Victoria, která během natáčení i dost zkusila, neboť v nočních hodinách byla u vody opravdu velká zima.

Navíc se jí stala nehoda s garderobou. „Kvůli mému velkému zadku se mi roztrhly červené šaty. Nakonec jsem to ale zvládli,” smála se Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám