Hlavní obsah
Článek

Tak tohle byl bezpochyby nejodvážnější outfit dekandentního večírku ve stylu 80. let. Zpěvačka Victoria Velvet (40) měla šaty tak průhledné, že se jí žádný muž nepodíval do očí. Sami jsme váhali, zda pod model arménské návrhářky za 340 tisíc korun vůbec něco oblékla.

Prý ano, ale tělové prádlo splynulo s její kůží tak dokonale, že šlo sice o nahotu fejkovou, ale o nic méně vzrušující.  "Inspirovala jsem se Grace Jones, která byla taková kontroverzní v době Studia 54 v 80. letech, proto jsem se rozhodla být taková extravagantní. Nevím, jestli by s tím souhlasil můj manžel, ale tady není," vysvětlila.

Victoria se nebojí prodat svoje velkolepé křivky, nejen ňadra, ale i stehna a zadek. "Myslím, že v dnešní době jsou lidi otevřenější a akceptují, že každá žena má jiné tělo. Já jsem s tím svým spokojená a nepotřebuju ho skrývat. A hlavně se takhle líbím i manželovi, což je nejdůležitější," míní zpěvačka, která se po pěti letech opět odhodlala k hudební novince. "V pondělí začínáme točit klip, tak už se teď moc těším," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám