Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Odlet na druhou stranu planety, tvrdé tréninky tance, úmorné zkoušky kostýmů. To vše absolvovala zpěvačka Victoria (40) před svým druhým vystoupením na legendárním sambodromu v Rio de Janeiru. Dřina se vyplatila.

„Bylo to hodně práce a úsilí, ale stálo to za to,” svěřila se se svými čerstvými pocity česká zpěvačka, která na své vystoupení oblékla odvážný kostým s kloboučkem, který více odhaloval, než skrýval.

Interpretka hitů Boneshakin' Hot, This Life či úspěšné předělávky hitu Hotel California vystoupila na bombastickém karnevalu v Brazílii již podruhé, a tak věděla, do čeho jde. Oproti premiéře do svého vystoupení chtěla dát ještě víc. „Jsem vážně hotová, necítím nohy a po celém těle mám modřiny. Na první pohled to asi nevypadá, ale je to pěkně náročné tancovat hodinu a dvacet minut v tomto kostýmu, usmívat se a nepolevit. Porota tě totiž sleduje a ty nechceš selhat,” říká nadšeně ještě pod vlivem endorfinů kráska a jedním dechem dodává: „Češi to ve velkém dokázali.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám