Hlavní obsah
Článek

Co na srdci, to na jazyku. Victoria (40) se vůbec nezdráhá veřejně promluvit o věcech, které jsou pro některé lidi absolutním tabu. Například se klidně přizná k tomu, že jako poloviční černoška z maminčiny strany oplývá velmi hustým ochlupením, se kterým statečně bojuje.

Energická zpěvačka se nezbavuje pouze chloupků v obličeji, ale i po těle. A v tom teď nastal háček. „Paní, která mi dělala depilaci spodního regionu, byla z Ruska. Vždycky, když mi udělala depilaci, tak mi říkala, že si musí vzít vždy půl dne volno, aby se z toho mohla dostat psychicky,” smála se zpěvačka.

Victoriina osobní terapeutka nedávno odjela do své rodné země a zpěvačka vzala vinu na sebe. „Říkají, že emigrovala. Nevím, jestli je to kvůli mně,” smála se na prezentaci nového typu mobilního telefonu.

Svůj problém s chloupky hodlá uhrančivá kráska vyřešit jednou pro vždy pomocí laseru. „Mám hrozně moc vlasů od přírody, a tak přemýšlím o epilaci,” popisuje svůj plán Victoria, která prý už nechce mít na svědomí další pracovnici kosmetického salonu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám