Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým pozadím se chlubila dřív, než se velké půlky staly v Hollywoodu trendem a kdy kult Kim Kardashian či Nicki Minaj ještě vůbec neexistoval. Ani dnes se zpěvačka Victoria (40) za svůj zadek nestydí, a naopak svou přednost hrdě prezentuje.

Nejinak tomu bylo během focení její vlastní kolekce plavek, které proběhlo před dvěma týdny v exotickém Vietnamu. „Svou kolekcí chci dát najevo, že i ženská krev a mlíko může být modelka. Když se proto schylovalo k focení vizuálů kolekce, tak jsem ani na chvíli neuvažovala o tom, že bychom měli využít standardní modelku z agentury, ale šla jsem do toho sama. Není to sice moje profese a nechci si na nic hrát, ale na druhou stranu vím, co prodávám,” vysvětlila svůj postoj zpěvačka a nově také návrhářka.

Pravdou ale je, že asijský tým byl z přítomnosti Victorie mírně v rozpacích. „Asiatky jsou, jak známo, velmi hubené. Proto si všichni mysleli, že si dělám legraci, že to chci fotit sama,” smála se zpěvačka a jedním dechem s úsměvem dodala: „Já jsem byla klidná, protože v dnešní době naštěstí existuje retuš.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám