Hlavní obsah
Článek

Zraky mnohých se neustále upírají na obdařené postavy slavných sester Kardashianových, kde velikostí pozadí vévodí nejznámější členka klanu Kim (43), ale pravdou je, že i v Česku jsou dámy, které „Kardashiankám“ mohou z fleku konkurovat. Jednou z nich je například tvárná zpěvačka Victoria (40).

„Kulatý zadek mám odjakživa. Je pravda, že byly časy, kdy novináři psali, že mám až příliš velký zadek. Ale potom, když přišly JLo, Beyoncé a Kim, je z něj teď trend a já toho plně využívám,” říká přírodou obdařená kráska.

Když se zpěvačka vrátila s ročního pobytu v Brazílii, kde pravidelně trénovala na triatlon, na trhu jí dokonce chybělo oblečení, určené pro její typ postavy, kterému by ale zároveň nechyběly barvy. „Koukala jsem, že tady chybí barevné kombinézy na cvičení. Ano, jsou tady zahraniční značky, ale já jsem chtěla českou, tak jsem se do toho pustila,” říká Victoria, která se snaží vytvářet oblečení na sport, které je praktické a sexy zároveň.

„Ženy by neměly řešit svou postavu a z nedostatku vytvořit klad. Pokud chcete nosit kombinézu do fitka, tak nedbejte na to, co si lidé myslí. Sebevědomá ženská je tisíckrát víc sexy než nesebevědomá modelka,” říká s úsměvem Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám