Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Napůl Češka a napůl Jihoafričanka, zpěvačka Victoria (40), nezaujala pouze u nás, ale vybrali si ji i pro americkou televizní show, kterou natáčela na Miami. Natáčení i odpočinek od dětí si dvojnásobná maminka užila, ovšem návrat už tak příjemný nebyl.

"Natáčela jsem podobnou show, jako má Kim Kardashian (43). Byla jsem hodně ráda, že pozvali právě mne. Zároveň jsem tam natočila podklady pro svůj videoklip, který vyjde za pár měsíců. Byla tam spousta amerických umělců a já jako jediná Evropanka," pochlubila se Super.cz.

"Jen je škoda, že to nikdo neuvidí tady, protože je to pro americkou Life Time TV, ale zkušenost to byla úžasná. Teď jsem měla období, kdy jsem byla maminkou na plný úvazek, a říkala jsem si, zda mám vůbec se šoubyznysem pokračovat a nesoustředit se jenom na charitu. Ale tahle nabídka se nedala odmítnout," pokračovala.

O děti se v době zpěvaččiny nepřítomnosti staral manžel, který kvůli tomu přerušil pracovní pobyt ve Vietnamu. "Neviděli jsme se několik týdnů, užili jsme se jen dva dny a pak jsem zase letěla pryč já. Zvládl to, ale bylo to pro něj těžké. Naštěstí mu pomáhala moje maminka," svěřila Victoria.

Celý pobyt ovšem zpěvačce zkazila zpáteční cesta. "Byly tam komplikace. Původně jsem měla letět z Miami přes New York do Prahy, ale nakonec jsem letěla ještě přes Detroit a Amsterdam, a kudy letěly mé kufry, vůbec nevím. A jeden z nich vůbec nepřiletěl. Doufám, že se najde, protože tam mám nejzásadnější věci - nahrávky, mikrofon i dárky, které jsem dostala od produkčního týmu. Nestojí to hodně, ale mají osobní cenu," prozradila zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám