Hlavní obsah
Článek

Tak a má to konečně za sebou. Jedna z nejpohlednějších českých zpěvaček Victoria (40) dnes pět minut před čtvrtou hodinou ranní přivedla na svět své druhé dítě, holčičku Annabelle. Dítě po porodu měřilo 48 cm a vážilo 3,1 kg. „Je nádherná," zmohla se jen na krátké vyjádření radosti hrdá maminka.

Jelikož jméno pro prvorozeného syna Davida vybíral tatínek, tak výběr pro dceru měla na starosti maminka. „Rozhodovala jsem se mezi jmény Georgina a Annabelle a nakonec vyhrála druhá varianta, protože se mnohem lépe hodí k příjmení Blyth," uvedla Victoria.

Prozatím se nám nepodařilo zjistit, jestli byl u porodu přítomný i zpěvaččin životní partner Tom Blyth (43). Ten totiž pracuje jako inženýr na ropné plošině na severu Brazílie. „Tom u porodu chce být, ale na druhou stranu nevím, jestli stihne přijet na čas. Určitě mi bude oporou moje dobrá kamarádka, která je ale víc nervózní než já," prozradila pár dní před porodem kráska.

Česká r’n’b diva je ráda, že má vše za sebou, neboť druhé těhotenství neprožívala příliš lehce. Na počátku byla sice plná sil, a absolvovala dokonce celorepublikové turné, druhou část těhotenství těhulce ale její ošetřující lékař nařídil domácí klid. „Poslední měsíc a půl mě bolelo úplně všechno. Nemohla jsem chodit a pobývala jsem tedy hlavně doma," svěřila se před časem exotická kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám