Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná zpěvačka Victoria (40), která právě začíná pátý měsíc těhotenství, poprvé ukázala odhalené kulatící se bříško. Kromě něj je však zpěvačka stále dokonale štíhlá, doma totiž rozhodně nezahálí. Mimo péče o domácnost, synka Davida, ročního buldoka Ramba a příprav na květnové turné se ještě stíhá udržovat ve fyzické formě.

„Těhotenství je krásné období v životě ženy, ale zároveň se podepisuje na postavě, takže je potřeba o sebe trochu pečovat. Já osobně dvakrát týdně cvičím s trenérkou Riou Hrušovskou pilates, což mě udržuje ve formě, a nedám dopustit na opalovací nástřiky. V prvních měsících těhotenství mi nebylo moc dobře, takže jsem si připadala neustále pobledlá, řešila celulitidu na stehnech a opálení tyhle nedostatky báječně zakryje,“ říká Victoria, která se ve svém domě na okraji Prahy proměnila během chvilky z bledulky na opálenou krásku.

Victoria se těší, jak se po porodu vrhne na shazování kil. „Chci mít po porodu konkrétní motivaci dostat se do formy. A triatlon mi připadá jako skvělá výzva,“ uzavírá Victoria.

Reklama

Další články

Načítám