Hlavní obsah
Článek

Minulý týden zpěvačka Victoria (40) oznámila světu šťastnou novinu, že čeká své druhé dítě. Je fakt, že musela s pravdou ven, protože na ní začíná být požehnaný stav vidět.

Exotická kráska pocházející z Jihoafrické republiky se stala jedním z hlavních hostů na devátém ročníku autorských přehlídek módního projektu Shooting Fashion Stars. Když ji fotografka při příchodu zvěčnila, bylo jasně vidět, jak se jí pod halenkou klene těhotenské bříško.

„Zvětšuje se mi zatím jen břicho. Na zbytku těla nepřibírám. Dokonce jsem v jeden moment začala ztrácet na váze, což mého doktora znepokojilo. Teď už je ale všechno v normě," říká Victoria.

Kráska má již tříletého syna Davida, a tak jako většina zkušených matek prožívá těhotenství mnohem pohodověji. „Vím už, co mě čeká," říká Victoria, která jedním dechem dodává: „Cítím se opravdu skvěle a jsem prakticky bez obtíží, za což jsem moc ráda."

Je dobře, že má zpěvačka energie na rozdávání, neboť od 14. května rozjíždí po českých a moravských městěch Funk Funky Tour. Na koncertní šňůře se objeví v doprovodu své šestičlenné kapely a speciálních hostů, jimiž jsou Ondřej Brzobohatý (41) a Ondřej Ruml (42).

Reklama

Další články

Načítám