Hlavní obsah
Článek

Ještě jí nebylo ani třicet, kariéru má rozjetou na plné obrátky a už čeká svého druhého potomka. Řeč je o české zpěvačce Victorii (40).

„Je to tak. Řekla jsem si, že si mateřství takzvaně odbudu už teď a pak budu mít čas si užívat života. Prostě jsem to otočila," vysvětlila Super.cz exotická kráska pocházející z Jihoafrické republiky.

Zpěvačka nám prozradila, že je ve čtvrtém měsíci těhotenství a otcem dítěte není nikdo jiný než její dlouholetý životní partner Tom Blyth (43), který má „na svědomí“ také jejího prvorozeného syna Davida.

„Je to zvláštní, ale otěhotněla jsem ve stejném období jako v prvním případě. Naše děti tedy budou oslavovat narozeniny v podobném termínu. Možná se trefíme i na stejné datum," směje se krásná těhulka.

Victorii netrápí žádné těhotenské obtíže a požehnaný stav prožívá naprosto pohodově. Díky tomu proto může s klidným svědomím vyrazit na dlouho plánované turné Funk Funky Tour by Bijoux & Bijoux Exclusive po celé České republice. „Těhotenství prožívám bez komplikací a naopak se cítím lépe než kdy předtím. Moji fanoušci se mají jistě nač těšit," říká těhotná kráska.

Na šňůře optimisticky laděných vystoupení ve funky stylu zpěvačku doprovodí její šestičlenná kapela a speciální hosté Ondřej Brzobohatý (41) a Ondřej Ruml. „Po čtyřech letech, co jsem dělala popík, se chci zase vrátit k hudebním stylům, u kterých jsem začínala, tedy funky, r’n’b a soul," říká kráska.

Reklama

Další články

Načítám