Hlavní obsah
Článek

Lady Victoria Hervey (47) si nedávno užívala relaxu na pláži na Barbadosu, ovšem tentokrát fanoušky dost vyděsila. Oblékla odvážný model plavek, který jenom zdůraznil její velmi hubenou postavu. Victoria měla vždy postavičku jedna báseň a často ji ukazovala v bikinách, v poslední době je však kost a kůže.

Za příliš hubenou postavu byla kritizována už v minulosti, nicméně tentokrát jsou propadlý hrudník a visící kůže trochu víc alarmující. Britská aristokratka, která působila také jako modelka, v loňském roce otevřeně promluvila o tom, že si nechala zmrazit vajíčka.

Procedura ji stála v přepočtu více než 327 tisíc korun a pro Hervey byla prý velmi náročná. Ráda by se stala matkou do 45 let, ale otec budoucích potomků je, zdá se, zatím v nedohlednu. Děti by prý chtěla ideálně dvě.

„Doufám, že věda dokáže zastavit čas, než najdu toho správného otce pro své děti,“ svěřila se s tím, že preferuje vztah před dárcem spermatu. Je však připravená na vše. „Mám náhradní plán, pokud se můj vysněný princ neobjeví. Mám spoustu známých, kteří by mi rádi darovali sperma, abych se mohla stát matkou. Tuto možnost vážně zvažuji,“ uvedla pro Daily Mail. Doufejme, že z ní do té doby nezbude jen kostra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám