Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco léto strávila Lady Victoria Hervey (47) cestováním po světě a opalováním, teď už je opět ve večírkové náladě. Na akci amFAR gala v rámci milánského Fashion Weeku se objevila v modelu, který ovšem nechal jen opravdu málo prostoru k představivosti. Nabízí se tedy otázka, jestli doufá, že si díky němu najde konečně manžela?

Lady Hervey se totiž začátkem léta svěřila veřejnosti s tím, že si nechala zmrazit vajíčka, neboť si uvědomila, že už není nejmladší a touží po dětech. Než najde toho pravého, vsadila zmrazením raději na jistotu. A že otce svých dětí hledá vehementně, jen co je pravda. V extra odhaleném modelu ji rozhodně žádný nepřehlédne.

Dokonalou figuru odhalila v šatech od Francesca Scognamiglia, i když to byl spíš jen takový přehoz z kamínků, který nezakrýval vůbec nic. Všichni si tak mohli prohlédnout i Victoriino spodní prádlo, které se skládalo pouze z maličkých tanga kalhotek. Na odiv vystavila světu nejen skvěle tvarované pozadí, ale také vykukující bradavky. Jsme si jisti, že o potencionální partnery teď nebude mít nouzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám