Hlavní obsah
Článek

Na hudební a umělecký festival Coachella, jenž se od roku 2001 každoročně koná v Kalifornii, se sjíždí mladí nejen ze Spojených států. Oblíbený je také u celebrit, kterých návštěvníci mohou ve městě Indio potkat opravdu mnoho. Na mladá léta přijela letos zavzpomínat i britská lady Victoria Hervey a program měla nabitý.

Součástí festivalu nejsou jen samotná hudební vystoupení, letos mimo jiné zpěvaček Lady Gaga, Lorde, skladatele a DJ Nicolase Jaara, nebo kapel Radiohead, Bonobo, Bastile či New Order, ale i mnohé večírky, společenské brunche, obědy i večeře či denní i večerní pool parties. Právě na jednu takovou zavítala i Hervey a v bikinách mezi mladými zapadla.

Návštěvníci mohli potkat i Sofiu Richie, Paris Hilton, Vanessu Hudgens, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Hailey Baldwin, Kaiu Gerber nebo andílky Victoria´s Secret Alessandru Ambrosio, Josephine Skriver a Romee Strijd, které zde byly částečně i pracovně. I VS mělo na Coachelle svou párty. Program z 14.-16. dubna se zopakuje i (prodloužený) víkend následující.

Reklama

Další články

Načítám