Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) sdílela snímek ženy v černém body, které je novinkou její kolekce, a strhla se lavina dotazů. Ani ne tak na produkt jako takový jako spíš na modelku. Patří pozadí Victorii? zajímalo fanoušky.

Beckham využila příležitosti a zažertovala si: „Ano, je to můj zadek!!!“ uvedla v odpovědi na četné komentáře. Následně si mohla přečíst, že vypadá úžasně a zda je možné objednat i vyfocený zadeček. Poté zveřejnila snímky, na nichž je modelka, i v černém body, vidět celá, a bylo jasno.

Že ji lidé zaměnili za mladičkou modelku, není překvapivé, Victoria je proslulá svou velmi štíhlou postavou. Tu si udržuje pohybem, zdravou stravou a hýčká luxusními procedurami.

Nedávno například zdokumentovala detoxikační kúru v italském luxusním hotelu, kde týden péče vyjde na víc než 260 tisíc korun. Dopřála si čínskou medicínu, zábaly, lymfatické masáže nebo kosmetické procedury.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám