Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svatba Brooklyna (25) a Nicoly Peltz Beckham byla jednoznačně událostí letošního jara a všechny zajímalo, jaké bude mít na sobě šaty nejen nevěsta, ale i slavní rodiče ženicha. Ač zahraniční média v první chvíli uváděla, že Victoria Beckham (50) na sebe oblékla šaty stejné značky jako nevěsta, nemohli se více mýlit.

Návrhářka později v příbězích na Instagramu uvedla, že má první couture šaty vyrobené ve vlastním salonu. A nebyla jediná, kdo oblékl model značky Victoria Beckham. Modré šaty zvolila i její možná další budoucí snacha Mia Regan.

Mia, která ráda používá svou přezdívku Mimi Moocher, pod kterou je i na sociálních sítích, je přítelkyní Romea oficiálně od září roku 2019, tedy podle první společné fotky o něco déle, než jsou spolu novomanželé Brooklyn a Nicola.

Blondýnka se už od 12 let věnuje modelingu, tehdy ji objevila agentura Storm v Birminghamu na přehlídce. Kromě jiného tak mají s Romeem společnou právě modelingovou kariéru, oba také letos na podzim oslaví dvacáté narozeniny. Svatební zvony tak možná ještě chvíli počkají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám