Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není divu, že královna Letizia Španělská zalovila u módní návrhářky Victorie Beckham (50), mají totiž téměř totožnou postavu.

Královna vyšla ve vzorovaném modelu na World Blindness Summit v Madridu a neskutečně jí to slušelo. Model šatů, které vyjdou v přepočtu na 50 tisíc korun, doplnila párem vysokých červených lodiček s otevřenou patou. S doplňky byla střídmá a zvolila pouze drobné diamantové náušnice a oblíbený zlatý prsten.

Lehce netradiční leopardí vzor šatů ladil i s jejím účesem, královna si nechává přirozeně zešedivět vlasy. Dříve si je barvila do hnědých odstínů a nyní se jí v tmavých vlasech rýsují šedé proužky.

Za svou přirozenost se nedávno dočkala pochvaly i od proslulého stylisty Toma Smithe: „Lidé se díky pandemii nebojí ukázat šediny. Královna Letizia si sama zvolila, že si nebude barvit vlasy. Působí mladším a přirozenějším dojmem. Dává najevo, že se nebojí případné mediální kritiky, a boří nastavené standardy krásy. Šediny už nejsou tabu, ale součástí identity.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám