Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Titulní strany módních časopisů už nepatří jen Victorii (50) a Davidovi (48), o slovo se nyní hlásí jejich druhý nejstarší syn Romeo Beckham.

Ten nafotil sérii snímků pro italský magazín L’Uomo Vogue a objevil se i na přebalu této módní bible. Speciálně pro toto focení si nechal vlasy odbarvit na platinovou blond, kterou si už v minulosti vyzkoušeli i jeho rodiče.

„Jsem na tebe tak pyšný. Jaká úžasná titulní strana pro L‘Uomo,“ napsal na svůj instagramový účet David Beckham ke sdílené fotce titulní strany časopisu. Viktoria fotku sdílela také a napsala jen krátce a výstižně: „Jsem na tebe pyšná.“

Romeo už na svém profilu sdílel několik snímků z focení, které probíhalo před Vánoci v Londýně. Stejně jako tatínek, má i druhý nejstarší syn Beckhamů vypracované tělo a ve výraze v obličeji je zase hodně vidět maminka. Co myslíte vy, komu je Romeo víc podobný?

Na kterého z rodičů se Romeo Beckham více podobá?
Victorii Beckham
95,6 %
Davida Beckhama
4,4 %
Celkem hlasovalo 13710 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám