Hlavní obsah
Článek

Bývalá členka skupiny Spice Girls a nyní vážená módní návrhářka Victoria Beckham (49) se rozpovídala o tom, jak na škole neměla moc přátel.

Jako dítě byla považovaná za tu divnou a zažila i šikanu, proto se nyní snaží svou dceru Harper naučit, aby se bavila i těmi tiššími dětmi ve třídě. „Když jsem byla na škole, byla jsem takový divný puberťák. Neměla jsem moc přátel, a když se na to podívám s odstupem, proběhla tam i určitá šikana,“ svěřila se Victoria Vogue Australia.

„Nechtěla bych, aby se někdo cítil tak, jak jsem se v té době cítila já. Když začala chodit Harper do školy, tak jsem jí řekla: Když uvidíš na hřišti holčičku, která tam sedí sama, zeptej se jí, jestli si s tebou nepůjde hrát. Udělej ten krok vstříc, protože maminka taková holčička bývala,“ rozpovídala se o výchově nejmladšího potomka.

„Chtěla bych, aby všichni věděli, že nikdo není sám, když je kolem Harper,“ přeje si Victoria.

Ta už se z role odvržené holčičky dostala a nyní se chystá spustit vlastní značku plnou zdravého způsobu života, která nejspíš bude i konkurencí pro značku Goop, kterou vlastní Gwyneth Paltrow (51).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám