Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako Češi veřejně děkují lékařům, sestřičkám, hasičům, policistům, ale také prodavačům nebo pošťákům, i ve Velké Británii hrdinům dneška vzdali hold. Ve čtvrtek se v zemi rozezněl potlesk na počest tamních zdravotníků.

Připojily se i britské celebrity jako Daniel Craig s manželkou Rachel Weisz, rodina Beckhamových a tleskaly i královské děti - princové George (10) a Louis (6) a princezna Charlotte (8).

„Děkujeme všem, kteří pracují, abychom my byli v bezpečí,“ vzkazují herci v čele s Craigem na profilu James Bond 007.

„I my Beckhamovi tleskáme, abychom všem lidem ve zdravotnictví, doktorům a sestřičkám, kteří těžce pracují, abychom byli v bezpečí, vyjádřili svou vděčnost,“ uvedla Victoria (50).

„Všem doktorům, sestřičkám, pečovatelům, praktickým lékařům, farmaceutům, dobrovolníkům i jiným zaměstnancům národní zdravotní služby (NHS), kteří neúnavně pracují, aby pomohli všem zasaženým nemocí Covid-19: děkujeme,“ stojí v prohlášení Kensingtonského paláce.

Velká Británie má k pátku 27. března 11658 nakažených, 578 lidí koronaviru podlehlo.

České díky

V Česku své díky herci, zpěváci, blogeři, youtubeři a další veřejně známé osobnosti vyjádřili například ve videu, které dali dohromady blogeři David a Michal Vaníčkovi alias Dva tátové.

Dva tátové oslovili veřejně známé tváře a dali dohromady video plné díků.

Reklama

Další články

Načítám