Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (49) je jednou z nejznámějších celebrit světa a také opravdovou módní ikonou. A ačkoliv už jako Posh Spice ve skupině Spice Girls byla neustále na očích, trvalo jí prý roky, než se smířila se svým "nedokonalým zevnějškem".

V nezvykle upřímném rozhovoru pro Harper´s Bazaar přiznala, že se ani po těch letech nepovažuje za kdovíjakou krasavici. „Jestli si myslím, že jsem krásná? Absolutně ne. Ale s tím, co mám, se snažím pracovat, jak nejlépe umím. Když vidím své nedokonalosti a vady na kráse, usmívám se. Jsem, kým jsem, a nesnažím se to měnit,“ nechala se slyšet manželka Davida Beckhama (48).

Přiznala ale, že jí trvalo dlouho, než jí došlo, že na svůj věk vypadá vlastně dost dobře. O Victoriině zevnějšku se spekulovalo v průběhu její kariéry nesčetněkrát. Žádný zákrok plastického chirurga však doposud nepřiznala. Velmi o sebe však dbá a kromě značky oblečení vlastní také kosmetickou značku, kterou sama i používá.

V rozhovoru také přiznala, že jí dalo pořádnou práci, aby si po rozpadu Spice Girls udržela úspěch. Kromě práce navíc stíhá vychovávat i čtyři ratolesti. Nejmladší děti s Davidem prý stále denně vozí do školy, a pokud jsou doma v Londýně, vždy se celá rodina sejde v šest večer u večeře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám