Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (49) opět čelí kritice kvůli vzhledu dívek, na nichž propaguje své kousky. Návrhářka dlouhodobě volí velmi hubené modelky a výjimku neudělala ani letos. Negativní komentáře se množí pod snímkem subtilní brunetky v bílých šatech se vzorem.

„Prosím tě, dej svým modelkám najíst... Tahle vypadá přímo nemocně!!!“ píše se v jednom z mnoha komentářů poukazujících na nezdravou štíhlost ženy na fotce. V dalším z nich jde jeho autor ještě dál, když vzkazuje: „Pokud vynechá ještě jedno jídlo, tak umře.“

Vzhled této modelky mnoho lidí pobouřil

Především ženy se nad trendem, který Beckham razí, podivují o to víc, že Victoria je matkou malé dcery, a přitom, dá se říct, propaguje abnormální hubenost. „Nemůžu uvěřit, že žena, která má mladou dceru, si i tak myslí, že modelky, jako je tahle, jsou v pořádku. Musí ve svých kampaních využívat všechny typy postav!“ stěžují si.

Není to přitom poprvé, co si Beckham může číst takové reakce. Loňskou kolekci brýlí nasadila dívce, která byla doslova jako tyčka. „Tohle je přesně ten důvod, proč si má už tak štíhlá dcera myslí, že musí ještě hubnout,“ kritizovala jedna z maminek.

Své obroučky návrhářka propagovala na této modelce (posuňte šipkou vpravo)

Vypadají podle vás modelky Victorie Beckham nemocně?
Ano
88,3 %
Ne
11,7 %
Celkem hlasovalo 633 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám