Hlavní obsah
Článek

Elton John (76) je mezi svými VIP přáteli oblíbeným hostitelem. Jeho rezidence v Nice nedávno využili vévoda a vévodkyně ze Sussexu, navíc je tam dopravilo zpěvákovo soukromé letadlo (pravda ne bez povšimnutí médií a kritiky); jachty kotvící rovněž na jihu Francie zase manželé Beckhamovi i se všemi potomky.

Zatímco David (48) a děti trávili čas aktivně, ve vodě, Victoria (49) dala přednost vyhřívání se na palubě, stejně tak John. Spokojeně návrhářka vypadala nejen díky přísunu slunečních paprsků, ale hlavně díky společnosti. Slavní manželé se netají tím, že rodina a jejich čtyři děti Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper jsou pro ně vším.

S Eltonem Johnem jsou Beckhamovi v úzkém přátelském vztahu, interpret mnoha slavných hitů jako Tiny Dance, Rocketman nebo Your Song je dokonce kmotrem jejich nejstaršího syna Brooklyna.

Ten na rodinné dovolené nechyběl, na rozdíl od modelky Hany Cross, s níž mladý fotograf chodil posledních osm měsíců. O tom, zda ještě tvoří pár, teď především britská média zapáleně spekulují.

Reklama

Další články

Načítám