Hlavní obsah
Článek

Ani necelý rok po porodu se Kristýně Leichtové (38) nepodařilo shodit všechna kila navíc, která během těhotenství nabrala. Jak vidno, hlavu si s tím ale příliš neláme a bez obav se svlékne i do plavek.

Herečka s dcerkou Dorotkou (10 měsíců) vyrazila na pár dní k moři na holčičí dovolenou, kde si užívaly relax na pláži. Při té příležitosti hned zapózovala v bikinách. „Když jedete na 4 dny s kamarádkou a batolatama k moři,“ okomentovala svou momentku Kristýna.

Zároveň také slíbila, že brzy natočí nějaký videoreport. „Co vás zajímá? Co si zabalit? Jak to přežít? Co vás čeká? Kde se ubytovat? Jak užít moře? A písek? A slunce? Jídlo?“ ptá se herečka na Instagramu.

Na reakce nemusela dlouho čekat a byly mezi nimi i takové, o které rozhodně nestála. „Pardon, ale ty plavky jsou příšerný, kor ještě k tý tlustý postavě. Nezlobte se, ale ani já nemám sebevědomí takhle někde vylejzat a ty plavky ve stylu Pampers a 90 kg je šílený. To si může dovolit Victoria Beckham (49),“ znělo v nelichotivém komentáři.

Většinou se ale diskuze týkala opravdu tématu. Některé maminky především zajímalo, jestli smí tak malé miminko na sluníčko nebo jestli je cesta do teplých krajů pro dcerku teď vhodná.

Reklama

Další články

Načítám