Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V sídle v Beverly Hills žila rodina Beckhamů od roku 2007. Dům s pozemkem o rozloze 1200 metrů čtverečních tehdy koupili za 22 miliónů dolarů a na letošním prodeji ještě vydělali. Prodal se totiž za neuvěřitelných 33 miliónů dolarů.

Palác, jehož kupec zatím není známý, má šest ložnic, devět koupelen, bazén, knihovnu, a media a music room. Děti Beckhamů chodily do školy v LA, ale nyní rodina tráví většinu času v Londýně, a tak není důvod nechávat si kalifornské sídlo.

V posledních měsících Beckhamovi vyvrátili spekulace o tom, že se rozcházejí. „Lidé si vymýšlejí nesmysly o našem manželství po dvacet let, takže jsme na to s Davidem docela zvyklí. Obyčejně je ignorujeme, ale tyto spekulace ovlivňují lidi kolem nás, a to není fér,“ svěřila se Victoria Beckham (50) v rozhovoru pro Vogue s tím, že si plně uvědomují, že pohromadě je rodina mnohem silnější než zvlášť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám