Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skoro nic z výrazu tváře nezdědil po svém otci Davidovi (48). Brooklyn Beckham se totiž dokonale pomamil. Na fotce z tohoto týdne i na společných fotografiích s jeho matkou Victorií (50) je síla genetické výbavy, kterou módní návrhářka a bývalá zpěvačka Spice Girls svého nejstaršího syna vybavila, nejpatrnější.

Brooklyn je své matce i mladším sourozencům velkou oporou. Díky tomu, v jakém prostředí vyrostl, jej ani nevyvádí z míry zájem médií a veřejnosti o jeho osobu. „Mnoho mladých lidí, kteří jsou potomky slavných, cítí tlak. Tlak veřejnosti, médií. Ale já jsem v tom vyrostl,“ řekl magazínu Compelo s tím, že by ho naopak iritovalo, kdyby tomu náhle mělo být jinak. Přiznává však, že musí být daleko více obezřetný než běžný teenager, protože ho na každém kroku může někdo vyfotit.

Brooklyn sní o dráze profi fotografa. „Přišla mi nabídka na studium úžasné školy v New Yorku, kam se budu stěhovat. Chtěl bych se přiučit něčemu novému. A cítím, že tohle je přesně ten směr, kterým se chci vydat,“ svěřil své plány do budoucna.

Reklama

Další články

Načítám