Hlavní obsah
Článek

Dnes už si málokdo vzpomene na to, jak se Victoria Beckham (50) jmenovala za svobodna, když ještě zpívala v dívčí kapele Spice Girls. V roce 1997 poznala fotbalistu Davida Beckhama (48), s nímž přesně před 18 lety vstoupila do manželství, a společně si pořídili čtyři děti.

Kariéru v legendární skupině zahájila ještě jako Victoria Adams. Bývalá Posh Spice je však ve světě šoubyznysu už dávno známá jako paní Beckhamová. Ze zpěvačky, která ve Spice Girls hrála tak trochu druhé housle, je dnes úspěšná návrhářka. Vliv slavných manželů je ve Velké Británii srovnatelný se členy královské rodiny. Beckhamovi nesmí chybět na žádné společensky významné události.

Když se Victoria a David před 18 lety brali v Irsku, jejich nejstaršímu synovi Brooklynovi byly čtyři měsíce. Beckhamovi se později stali rodiči Romea (14), Cruze (12) a jejich sestřičky Harper, která za pár dní oslaví šesté narozeniny.

Dnes už Beckhamovi patří k nejstálejším a nejbohatším VIP párům. V galerii najdete fotky z minulého století, kdy byl jejich vztah ještě na samotném počátku. Victorii dvě dekády téměř nezměnily, zato na Davidovi, který svým účesem udával trendy, je časový posun znát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám