Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční večer strávila Victoria Beckham (50) ve společnosti několika přátel včetně svého řidiče Bobbyho Riche v londýnském klubu prominentů Little House. Při odchodu z podniku navzdory hluboké noci použila velké sluneční brýle. Bobby, jenž je zároveň novou láskou anglické zpěvačky Ellie Goulding (37), vyrazil jako první a pomáhal Victorii prodírat se mezi fotografy.

Pohledný mladý muž ovšem není pouze jejím řidičem, ale i osobním trenérem (v minulosti trénoval také jejího manžela Davida) a rodinným přítelem. Je tak velmi pravděpodobné, že právě díky známostem se slavnými manželi se pohybuje ve vyšších kruzích, kde zpěvačku takových hitů jako Burn, Love Me Like You Do či On My Mind mohl poznat.

Rich je mimo jiné šampiónem v judu a i u Ellie začínal jako osobní trenér. Společné hodiny v posilovně jim ale zanedlouho byly málo. Vztah sice nějakou dobu tutlali, ale dnes už se netají vyjít si i po večerech mezi lidi. Vše je ale ještě hodně čerstvé, tak se nechme překvapit, zda má tento vztah perspektivu i do budoucna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám