Hlavní obsah
Článek

Brooklyn Beckham je pořád ještě puberťák, ale holkám se chce evidentně líbit. Neváhá proto pořádně makat na figuře. Nejefektnější jsou pochopitelně selfie s vypracovaným břichem, kterými se to hemží například na Instagramu Justina Biebera. Ani nejstarší syn Davida (48) a Victorie (49) nezůstává pozadu a po vzoru svého táty se pomalu začíná fanynkám a obdivovatelkám dostávat pod kůži.

Žádného rozmazleného frajírka ale nečekejte, Victoria se už před časem nechala slyšet, že s Davidem Brooklyna vedou k samostatnosti a úctě k penězům, a proto si vydělává na brigádách. Tu a tam si rovněž vyzkouší roli modela. V tomto směru se ovšem ještě lépe daří jeho mladšímu bratrovi Romeovi (13), jenž si kampaní pro známou anglickou značku před rokem přišel v přepočtu na 1,6 miliónu korun.

Brooklyn se ovšem ani ve věku, kdy obvykle dětem přijde trapné všechno, co jejich rodiče udělají, za city k mamince nestydí. Téměř ve stejnou chvíli, kdy Victoria sdílela na Instagramu snímek, na němž syna líbá na tvář, jej sdílel i Brooklyn s dodatkem, že maminku miluje.

Reklama

Další články

Načítám