Hlavní obsah
Článek

Vymámit na jejích ústech úsměv, to je téměř nadlidský výkon, ale ledová královna není... Victoria Beckham (49) zřejmě poprvé na veřejnosti odhalila své slabší místo, když jí během vzpomínkového galavečera na počest návrháře Alexandera McQueena utekla slza.

Victoria s manželem Davidem (48) patřili mezi řadu VIP hostů, kteří si výjimečnou událost k uctění památky předčasně zesnulého britského návrháře,jenž se dobrovolně rozhodl opustit tento svět v roce 2010, kdy mu bylo přesně tolik, kolik je dnes Victorii, nenechali ujít. McQueen zemřel pouhých devět dní po úmrtí jeho maminky, která podlehla rakovině.

Galavečer s přehlídkou těch nejlepších modelů, které všemi obdivovaný umělec za svou kariéru vytvořil, se konal v londýnské budově Victoria and Albert Museum a nesl název Alexander McQueen: Savage Beauty.

Victoria, která se z členky nejúspěšnější dívčí hudební skupiny všech dob stala rovněž uznávanou návrhářkou a módní guru, neskryla dojetí, které v ní emotivní večer zanechal, a před fotografy si v jednu chvíli musela utřít slzy. A i když její precizní make-up vše ‚ustál‘ bez ztráty kytičky, skleněný pohled vše prozradil. Alexander McQueen by příští týden oslavil 46. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám