Hlavní obsah
Článek

Sice si udělala jméno v nechvalně proslulé reality show Geordie Shore, kde se hlavně pilo a účastníci mezi sebou různě měnili partnery, ale od konce své účasti se Vicky Pattison (36) hodně změnila.

Britka, na které se jeden čas velmi podepsal nezdravý životní styl, si prošla několika hubnoucími a přibíracími obdobími a své tělo začala milovat až nyní. Její kolegyně z Geordie Shore by si z ní v lecčem měly vzít příklad. Třeba v tom, že se na fotkách neupravuje.

„Mnoho z toho, co vidíte na Instagramu, není reálné. Nenechte něčí filtry a nepřirozené pózování ovládat vaši pohodu a pocit ze sebe samé, protože nic není takové, jak se to zdá na sociálních sítích,“ napsala Vicky ke dvěma fotografiím v bikinách, na kterých se na jedné ukázala bez pózování s varhánky na břiše.

„Těla se hýbou, kůže má vrásky, ovlivňuje nás menstruace, máme pupínky a s partnery jsou i dny, kdy se hádáme. Tohle všechno je naprosto normální a krásné,“ zakončila svůj výčet Pattison, která se na Instagramu ukazuje jak bezchybně nalíčená, tak i ve dnech, kdy nevypadá jako královna krásy. Snaží se ženy povzbuzovat v tom, aby byly své a nenechaly se dokonalými profily na sociálních sítích ovládat.

Fanynky její upřímné posty adorují. „Máš pravdu, sociální média dokážou zamávat s naší myslí,“ napsala jí jedna ze sledujících pod snímky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám