Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokterá známá osobnost se jen tak vyfotí v bikinách, aniž by fotku upravila. Naposledy se nad neupraveným snímkem rozčilovala například Khloé Kardashian (39), která filtrů používá požehnaně. Britská televizní hvězda Vicky Pattison (36) ale ukázala, jak opravdu vypadá.

Třiatřicetiletá brunetka přidala snímek v leopardích bikinách, kde pózuje jak zepředu, tak i zezadu, a napsala k tomu ostrý vzkaz všem ženám. „Tohle je jen drobné připomenutí toho, abyste se už přestaly srovnávat s cizími lidmi na internetu,“ napsala Vicky k příspěvku.

„Věřím tomu, že tohle neustálé porovnávání nám krade radost ze života, a řeknu vám proč. Kolikrát jste měly dobrou náladu a všechno šlo jako po másle? Přítel si vás vážil, šaty, které jste si objednaly online, vám sedly a došly jste si ještě na nehty před skvěle naplánovaným víkendem… V téhle náladě jste si řekly, že se podíváte, co je nového na Instagramu, a navalily se na vás fotky, kde jsou všichni dokonalí. Posouváte prstem dál a začíná to být až jistá forma sebetrýznění! Vidíte jen samé vyhlazené tváře, dokonalá těla, drahá auta, perfektní rodiny, usmívající se bezproblémové páry a vy se začnete cítit jako odpad. Sama jsem tohle udělala několikrát a kvůli sociálním médiím jsem nenáviděla své tělo, svou pleť a cítila se neúspěšná. Dovolila jsem něčemu, co ani není pravda, aby mi zničilo náladu,“ uvedla Vicky a pokračovala: „Nezapomínejte na to, že lidé se fotí jen z jejich nejlepšího úhlu, ve dnech, kdy se cítí být tou nejlepší verzí sebe samého. Nikdy nesrovnávejte tuhle jejich nejlepší verzi s vaší zákulisní formou.“

Svým fanouškům nakonec napsala i několik lichotek, které mají sami sobě říkat, a být na sebe vlídní. „Těla nemají být perfektní, ale reálná,“ dodala závěrem hvězda, která se nedávno přestěhovala s přítelem do většího domu a těší se, že založí rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám