Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy se herečka Vica Kerekes (43) objevila po boku Michala Dlouhého v seriálu Kapitán Exner. Nyní se půvabná zrzka předvede v novém krimiseriálu 1890.

Vica má na svém kontě množství filmů, v nichž předvádí své bujné vnady. Tentokrát sice sexy křivky neodhalí, ale o scénky s jejím seriálovým mužem v posteli a něžné polibky nouze nebude.

Vica v seriálu hraje manželku charizmatického Stanislava Majera (45). Je to žena od rány, která se jen tak něčeho se nezalekne, a matka tří dětí, z nichž nejstarší syn zůstal po překonání obrny postižený. Její muž to těžko prožívá, takže péče o postiženého chlapce zůstává především na jejích bedrech.

„Moje postava, když cítí potřebu emocionální a chce fyzicky zaútočit, tak to udělá. Ale jinak je to velmi chytrá žena. Se Stanislavem Majerem, který ztvárňuje mého seriálového manžela, jsme spolu natáčeli už v Česku. Žertem říká, že si mě teď vyprosil,“ směje se Vica.

V seriálu se diváci mohou těšit také na dvoumetrového fešáka Jána Koleníka, který je českým divákům znám například ze seriálu První republika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám