Hlavní obsah
Článek

Ohnivá zrzka Vica Kerekes (42) si zahraje ve zbrusu novém krimi seriálu. Slovensko-maďarská herečka se v seriálu Kapitán Exner objeví po boku herce Michala Dlouhého (48), jemuž pořádně zamotá hlavu!

Kerekes hraje zubařku Gabrielu Steinovou. S kapitánem Exnerem se potkávají čistou náhodou. Už od první minuty je ale jasné, že tyhle dva to k sobě přitahuje. A protože jsou oba živelní a nezávislí, ani jeden z nich netuší, kam až jejich vzájemné jiskření zajde.

„Ona je velmi ženská, moudrá. Ráda si v životě hraje. Je také tajemná, jako kapitán Exner,“ směje se Vica Kerekes.

S Michalem Dlouhým si zahráli společně vůbec poprvé a Vica prozradila, že je skvělý kolega a budí u ní velký respekt.

„Poznali jsme se až tady a bylo to velmi příjemné. Nikdy předtím jsem ho nepotkala naživo, viděla jsem ho jen v televizi, takže jsem o něm měla nějakou představu a mohu říct, že jsem se i trochu bála, jaký pan kolega bude. Zároveň jsem se na něj těšila a byla jsem zvědavá, jak pracuje. Bylo to pro mě velké setkání, chvilkami jsem z něj měla velký respekt, protože on umí věci podat tak, že jsem nevěděla, jestli hraje, anebo jestli takový je,“ prozradila Vica o muži, který před lety žil s Lucií Vondráčkovou.

Kapitán Exner v podání Michala Dlouhého je jednou z nejznámějších postav české kriminalistické školy. Uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí se vždy vymykal představě běžného kriminalisty. Své případy řeší jaksi mimochodem, během svádění žen a dívek, nezřídka o mnoho mladších, než je on sám. „Mám rád detektivky, kde nejsou honičky, krev a které jsou chytré, a to Exner je,“ dodal Dlouhý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám