Hlavní obsah
Článek

Naši východní sousedé nemají nouzi o slavné zrzky. Obzvlášť často se jedná o dámy, které se věnují hereckému řemeslu.

Z těch nejznámějších vášnivých zrzek jmenujme Vicu Kerekes (42) a Táňu Pauhofovou (40). Obě dvě herečky se na filmovém plátně prosadily nejen na domovském Slovensku, ale především u nás.

Vicu diváci měli možnost vidět například v roli sexy krásky Šarloty, kterou si zahrála v komedii Jiřího Vejdělka Muži v naději. Pauhofová si zahrála Lídu Baarovou ve stejnojmenném filmu Filipa Renče a zazářila také v sérii Hořící keř.

Slovenská kráska Ági Gubíková (40) si v Česku zahrála v několika televizních filmech. Není sice tak známá jako její kolegyně, ale o vnadné zrzce určitě ještě uslyšíme. Naposledy si zahrála v televizním snímku Zádušní oběť.

Zástupkyní nejstarší zrzavé generace je bezpochyby temperamentní herečka Kamila Magálová (zazářila v komedii Líbáš jako bůh). K energickým slovenským zrzkám patří i Lenka Vacvalová (34).

Co se týče zrzek, které se věnují jiné profesi než herectví, nejznámější je určitě vítězka čtvrté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar Emma Drobná (23). A nejnověji se s šoubyznysem seznamuje slovenská královna krásy Hana Závodná. Která zrzka se vám líbí nejvíc? Hlasujte v anketě!

Která slovenská zrzka se vám líbí nejvíc?
Táňa Pauhofová
11 %
Vica Kerekes
36,4 %
Hana Závodná
1,9 %
Lenka Vacvalová
22,9 %
Ági Gubíková
7,2 %
Emma Drobná
13,5 %
Kamila Magálová
7,1 %
Celkem hlasovalo 46724 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám