Hlavní obsah
Článek

Slovensko-maďarskou herečku Vicu Kerekes (42) naposledy filmoví diváci mohli vidět v pohádce Anděl Páně 2. Bavili jsme se s ní na křtu DVD filmu a sama zalitovala, že film už se stahuje z kin, když jej třeba ještě ani část její slovenské rodiny neviděla.

"Anděl Páně 2 a Muži v naději byly asi filmy, v nichž jsem hrála, s největší návštěvností. Zrovna nedávno jsem se zamýšlela nad tím, jak celkově návštěvnost vnímám. Určitě z toho mám radost, protože to děláme pro lidi. Ale mnohokrát se mi stalo, že jsem s něčím nebyla úplně ztotožněná a vidí to hodně lidí. Jindy jsem zase přesvědčená, že je to úžasné dílo a vidí to pět diváků. U téhle pohádky se to sešlo obojí," mínila.

Vica nyní v Česku netočí. "Teď budu v Maďarsku. Když jsem v jedné zemi, ve druhé nepracuji, takže to střídám. Budu tam účinkovat v jednom velkém filmu," upřesnila Vica, která je šťastně zadaná a její potetovaný partner mezi zeměmi pendluje také. Od tatéra Lukáše Musila se sama ještě potetovat nenechala. "On by si ani netroufl," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám