Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Radůza (43) začátkem října přišla o křest soundtracku k filmu Tenkrát v ráji, ke kterému skládala hudbu.

Cestou se jí totiž udělalo nevolno a nechala se odvézt do nemocnice. Na premiéru stejného filmu, která se konala ve středu večer v pražské Lucerně, už ale dorazila a byla v naprostém pořádku. Zpěvačka se na slavnostní projekci snímku z horolezeckého prostředí v hlavní roli s Vicou Kerekes (42) a Vavřincem Hradilkem, patřičně vyparádila.

V přiléhavých saténových šatech vynikly v hlubokém výstřihu především její vnady. Skryty však nezůstaly její plnější křivky, které pod saténem naopak dostaly zbytečně moc prostoru navíc. Rafinovanější model by faldíky přeci jen uměl lépe zakrýt. Přítomné pány ale beztak zajímal hlavně zpěvaččin dekolt.

Snímek Tenkrát v ráji je hereckým debutem kajakáře Vavřince Hradilka, jenž ztvárnil ve své době asi nejlepšího československého horolezce Josku Smítka. Ten je v době okupace nasazen na nucené práce, ale odmítá se účastnit. Před německými úřady se skrývá ve skalním městě Českého ráje, kde vyrůstal. Pilířem Smítkova přežití se stává spisovatelka a horolezkyně Vlasta Štáflová, kterou hraje Vica Kerekes.

Radůza k filmu složila titulní píseň Tenkrát v ráji a skladbu Skalák, která se objeví v několika scénách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám