Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako by byly dvojčata. Tak aspoň na první pohled vypadají slovenské zrzavé herečky Vica Kerekes (43) a Táňa Pauhofová (40), které obě vídáme v českých filmech. Na karlovarském festivalu byla loni Vica, letos ji vystřídala Táňa.

"Na první mrknutí oka si možná trochu podobné jsme, ale mně to tedy vůbec nepřipadá. Navíc jsme s Vicou kamarádky," myslí si o tom půvabná herečka, která nám ještě vysvětlila, že jméno její kámošky se čte tak, jak se píše, a nikoli s káčkem jako v angličtině.

A kvůli čemu do filmových Varů přijela? "Dokončujeme nový film Jiřího Vejdělka Něžné vlny, který se tady představoval. Hraju maminku, je mi třicet, tak to není nic výjimečného. Navíc se film odehrává v 70. a 80. letech, kdy to bylo běžné," svěřila Super.cz Táňa, která je sama zatím bezdětná.

Táňa už se těší na konec natáčení, a to hlavně kvůli svým vlasům. „Do filmu mi je ztmavovali, mám je mnohem zářivější a víc zrzavé. Takže v den, kdy padne poslední klapka, okamžitě zamířím ke kadeřnici,“ dodala Pauhofová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám