Hlavní obsah
Článek

Mladé krásné herečky mají na rozdíl od mnoha dalších tu výhodu, že je dnešní garderoba, líčení a kadeřník na slavnostní předávání cen Český lev nebude nic stát. Šaty jim půjčí v luxusních buticích za to, že se zmíní, od koho jsou oblečené.

Zadarmo měly i služby vizážisty a kadeřníka v renomovaném kadeřnictví hned na Václavském náměstí, odkud je to do pražské Lucerny, kde večer probíhá, coby dup. Super.cz u toho, jak se připravují, samozřejmě nemohl chybět. A část z hereček, jsme měli možnost vidět nenalíčenou, takže se o snímky rádi podělíme.

Třeba Vica Kerekes (42), ač je zrzka, vypadá i bez make-upu skvěle, ale spíš než jako sexy diva působí spíš jako děvčátko. Před objektivem fotoaparátu se nestyděla ani Petra Nesvačilová (38) známá z filmu Pusinky nebo Michaela Maurerová, která má v poslední době vzhledem k rodinné krizi kvůli její nevěře jiné starosti než vzhled.

Služby zdarma využila i moderátorka a herečka Nikol Moravcová (36). V salonu jsme zastihli i Aňu Geislerovou (47), ta se ale bez nalíčení fotit odmítla. Na seznamu byly i další dámy, takže víme, že modelka Michaela Štoudková (38), herečky Dana Poláková a Gabriela Míčová, režisérka Andrea Sedláčková nebo herečka Tereza Voříšková (34) s maminkou také nemusely plýtvat penězi či vlastními silami, aby jim to večer slušelo.

Reklama

Další články

Načítám