Hlavní obsah
Článek

Členové královské rodiny se na počest šedesátého výročí vladaření královny Alžběty II., vydávají na cesty nejen po Spojeném království, ale také daleko za jeho hranice jako nedávno princ Harry (39), jenž takto navštívil třeba Bahamské ostrovy. Nabitý program má i samotná královna, která cestuje po Británii s manželem Philipem a vévodkyní Catherine. Té se přitom během návštěvy středoanglického Leicesteru málem podařil pořádný trapas. Když vystupovala z limuzíny, její minišaty se vykasaly nahoru a Kate málem předvedla Základní instinkt po královsku. Alžběta II. přitom stála jen pár kroků od ní.

Kate tak předvedla své laní nožky před královnou, která o ní měla prohlásit, že je líná, hloupá a marnivá a že ona sama má nabitější program, než Kate, a to je věkově dělí téměř šest desetiletí.

Alžběta II. britskému lidu názorně dokazuje, že ona marnivostí rozhodně netrpí a své cesty absolvuje také z velké části vlakem. K největším oslavám jejího šedesátiletého panování však dojde až v červnu, kdy se bude konat například velký koncert v Buckinghamském paláci.

Reklama

Další články

Načítám