Hlavní obsah
Článek

Jako absolventka dějin umění měla vévodkyně Catherine vždy k tomuto oboru blízko. Během své první cesty po Velké Británii bez manžela Williama (41) navštěvuje řadu zajímavých míst a stává se patronkou dobročinných projektů, mezi nimiž nechybí ani The Art Room, který podporuje sebedůvěru u znevýhodňovaných dětí. Kate zavítala rovněž do několika škol, mimo jiné také na Oxford, kde si s žáky zašla i na hodinu výtvarné výchovy.

Jako vždy elegantní vévodkyně si oblékla vypasovaný béžovohnědý kabátek nad kolena s velkými knoflíky a ani jí nevadilo, že si jej během hraní s dětmi trošku zašpinila červenou barvou.

A jak to tak bývá u moha módních kousků, které princezna Kate nebo její sestra Pippa (40) obléknou, kabátek z dílny návrhářky Orly Kiely byl ihned poté, co v něm byla spatřena Kate, vyprodaný.

Vévodkyně byla na své cestě uvítána zástupy dětí, které na počest vzácné návštěvy mávaly vlajkami a Kate předaly květiny. Veselé vévodkyni také uniklo dosud neznámé jméno štěňátka kokršpaněla, kterého si s Williamem nedávno pořídili. Nazvali jej Lupo, a to prý jednoduše proto, že se jim líbilo.

Reklama

Další články

Načítám