Hlavní obsah
Článek

Modelka Stella Tennant (41) se v sobotu účastnila módní přehlídky Stelly McCartney konané v North Audley Street v Londýně. Velice drobná brunetka, která má na svých 180 centimetrů výšky míry pouhých 84-61-89, překvapila zvoleným outfitem. Oblékla si totiž tmavě modrou halenku s bílými lemy, která měla výstřih hluboký téměř až k pupíku. Odvážná modelka tak předvedla svůj kostnatý a zcela plochý hrudník v plné parádě.

Vysoká Skotka s pronikavým pohledem je vnučkou vévody z Devonshiru Andrewa Cavendishe a Deborah Mitford. Vystudovala univerzitu St. Andrews, kde se seznámili princ William (41) se svou současnou manželkou Catherine (42).

K modelingu se Stella dostala během studování na umělecké škole ve Winchesteru, její obor byl sochařství. V té době poslala své fotky do módních magazínů a její přítel ji představil módnímu publicistovi Plumu Sykesovi. Její, na tu dobu netradiční tvář ihned zaujala, a tak netrvalo dlouho a Stella se objevila na obálkách magazínů Vogue, Harper‘s Bazaar nebo Numero, získala kontrakt se značkou Chanel a spolupracovala s řadou dalších módních koncernů.

Reklama

Další články

Načítám