Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně z Cambridge Catherine se vydala na první oficiální cestu po Velké Británii bez manžela, prince Williama (41). Ten je od ní vzdálený téměř 13 tisíc kilometrů, jelikož si plní svou šestitýdenní vojenskou misi na Falklandách. Svátek zamilovaných si tak dvojice společně neužila. Catherine však v těchto dnech absolvuje návštěvu britských měst. V Liverpoolu se například zastavila mimo jiné i v nealkoholickém baru s názvem Brink Bar.

Tento podnik je primárně zaměřen na návštěvníky, kteří v minulosti bývali závislí na alkoholu nebo na drogách. První takový bar v Liverpoolu pro dospělé nabízí jídlo, pití, ale i zábavu. Je otevřen široké veřejnosti, ale má rovněž privátní části s poradenstvím pro bývalé alkoholiky. To vše pod záštitou organizace Action on Addiction, jíž se stala vévodkyně Catherine patronkou.

Kate si rovněž od místních zaměstnankyň nechala umíchat speciální koktejl příznačně pojmenovaný „Duchess“ (vévodkyně). Jako vždy elegantní a usměvavá britská členka královské rodiny dorazila v hnědém splývavém kabátku značky Hobbs doplněném o černou kabelku a lodičky na vysokém podpatku. Svou návštěvou poté potěšila i děti v tamní nemocnici Alder Hey Children's Hospital.

Související témata:
Liverpool
Nealkoholické nápoje
Koktejly

Reklama

Další články

Načítám