Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že se vévodkyně Kate (42) nezdráhá obléct i levnější kousky z konfekce, je známá věc. I proto ji lidé milují, jak se říká, na nic si nehraje - navzdory svému postavení. Oblíbené kousky navíc obléká dokola a neřeší, že už tu bundu, tu šaty na veřejnosti někdy měla. V případě krémového kabátku, který oblékla na návštěvu školy v Oxfordu, platí obojí.

Zimní těhotenský kabát značky JoJo Maman Bébé Kate stál v přepočtu necelé dva tisíce korun českých a pořídila si ho v době, kdy čekala princeznu Charlotte. Při druhém těhotenství v něm navštívila natáčení seriálu Panství Downton. Nyní jej využila znovu, když vyrazila na návštěvu základní školy v Oxfordu.

Kate sem zavítala se zájmem o charitativní program na podporu duševního zdraví dětí, což je oblast, která ji zajímá především. Nedávno dokonce natočila vzkaz, v němž volá po tom, aby dětem byla dána ‚co nejlepší možná podpora k naplnění jejich skutečného potenciálu‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám