Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Princ Harry (39) definitivně vyšel ze stínu svého staršího bratra Williama. Velkou zásluhu na tom má jeho partnerka Meghan Markle (42), již už Britové přijali jako novou členku královské rodiny.

Americká herečka se Harryho manželkou stane v květnu, ale už teď se těší velké oblibě. Podobné pocity prožívala vévodkyně Kate v prvních společných letech s Williamem. Pro Brity už je lehce okoukaná a jejich pozornost se zaměřuje na Meghan. Její svatba s Harrym bude pro království velkou událostí, i když se jedná o druhorozeného Charlesova syna.

Harry svou nastávající manželku pomalu připravuje na budoucnost. Meghan s velkou pravděpodobností skončí s herectvím a bude se po vzoru Kate věnovat podpoře bohulibých projektů. Prvním krůčkem pro její novou roli byla návštěva rádia Reprezent, které má vyšší ambice, než vysílat hity a reklamu.

Vzácná návštěva v Brixtonu podpořila projekt, jehož cílem je snížit kriminalitu a dát mladým lidem příležitost projevit jejich hudební talent. Rádio už dalo prostor více než čtyřem tisícům zpěváků. Hlas Harryho ani Meghan však v éteru nezazněl. Oba si přátelsky popovídali se zaměstnanci i lidmi, kteří na ne čekali před budovou.

Reklama

Další články

Načítám