Hlavní obsah
Článek

Po sňatku Kate Middleton s princem Williamem (41) se stala ostře sledovanou celebritou i její mladší sestra Pippa (40), jejíž zadeček získal v médiích srovnatelný prostor jako svatební šaty vévodkyně z Cambridge.

Letos na sebe Pippa upoutala pozornost velkolepou svatbou s bohatým investičním makléřem Jamesem Matthewsem, na které samozřejmě nemohli chybět ani Kate s Williamem včetně dětí.

Pippa nikdy nechtěla být vyloženě středem pozornosti, a tak byla ráda, že měla po svatbě konečně klid a vzdálila se z dosahu všudypřítomných fotografů. Stín sestry vévodkyně Catherine ale Pippu pronásleduje neustále, protože ji paparazzi sledují i v civilu.

Naposledy byla zvěčněna, jak na kole vyrazila za kamarádkou. Pippa působila značně nenápadně už jen proto, že byla nenalíčená a hlavu si nelámala ani s účesem, jemuž dominovaly šedivé odrosty.

Sestra ostře sledované členky královského rodu vypadala hodně ztrhaně a je s podivem, že si jí fotografové vůbec všimli. Pippa zas naopak musela být zklamaná, že si neuhlídala soukromí ani v přestrojení za šedou myšku.

Reklama

Další články

Načítám