Hlavní obsah
Článek

Těhotenství vévodkyně z Cambridge (42) je ve Velké Británii tématem číslo jedna. Manželka prince Williama je ve spojeném království opět nejsledovanější nastávající maminkou.

Oznámení o těhotenství přišlo z Kensingtonského paláce v době, kdy Kate trpěla nevolnostmi a neopouštěla svůj domov. Teď už je ovšem opět k vidění ve společnosti. Ve středu byla ozdobou charitativního galavečera. O den později svou účastí podpořila konferenci Place2Be.

Na kongres projednávající pokroky v oblasti školství Kate dorazila v šatech v barvě bordó. Jako členka královské rodiny v nich samozřejmě neukázala nohy až ke stehnům, ale vzala si tmavé punčochy. Na kulatící se bříško si nejspíš ještě nezvykla a roztomile jej maskovala kabelkou.

Během konference o vzdělávání vévodkyně vystoupila za řečnickým pultem, kde zmínila vlastní zkušenosti. „Jako matka, jejíž dítě už navštěvuje školu, vím, jak důležitá je výchova pro celou společnost,“ zmínila svého čtyřletého syna George, který už je součástí vzdělávacího systému. Dvouletá Charlotte má prozatím plnou pozornost své maminky. V dubnu už se Kate bude věnovat třem dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám