Hlavní obsah
Článek

Britská královská rodina si na oslavu Halloweenu moc nepotrpí. Vévodkyně Kate (42) místo strašidelného kostýmu raději oblékla sportovní outfit a vyrazila podpořit budoucí tenisové naděje Velké Británie.

Těhotenské nevolnosti ustoupily a Catherine může opět plnit svou reprezentativní funkci. Její obliba u obyvatel Spojeného království po oznámení dalšího těhotenství ještě stoupla. Kam Kate přijde, tam je zahrnuta úsměvy a gratulacemi. Britové se už nemohou dočkat, až přivede na svět třetího potomka.

Sourozenec prince George a princezničky Charlotte přijde na svět v dubnu příštího roku, takže vévodkyně z Cambridge má ještě dost času, než se opět stane maminkou. Těhotenství ji ještě nezakulatilo a může se věnovat sportovním aktivitám.

Kate je velkou fanynkou tenisu. S Williamem navštěvují turnaje na Wimbledonu, kde drží palce domácím sportovcům. Vévodkyně byla osobně dohlédnout na to, jak se rodí nové tenisové naděje. Při setkání s dětmi, jež bude jednou možná sledovat z tribuny, sama vzala raketu do ruky a předvedla jim svou formu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám