Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Sotva si Spojené království připomenulo 20. výročí tragické smrti princezny Diany, z Buckinghamského paláce přišla radostná zpráva. Princ William (35) a vévodkyně Kate (35) očekávají dalšího potomka.

Pokud by se všechny zprávy o těhotenství vévodkyně z Cambridge zakládaly na pravdě, populace Velké Británie by prudce vzrostla. Tentokrát ovšem informace dostala punc z nejvyšších míst. Minulý týden se z královského potomka radovalo Švédsko, příští rok bude veselo v britské monarchii.

„Jeho královská Výsost vévoda z Cambridge a Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge s radostí oznamují, že očekávají třetí dítě. Královna a členové obou rodin jsou touto novinkou potěšeni,“ zní strohá oficiální informace z Buckinghamského paláce.

Detaily o těhotenství Kate jsou tak opět předmětem spekulací. Pohlaví miminka je stejně jako termín porodu tajemstvím. Vyloučit lze snad jen to, že půjde o dvojčata, která vévodkyni bulvární média také několikrát přisuzovala.

Těhotenství není na dvojnásobné mamince prozatím vidět. William a Kate poprvé potěšili britský národ v červenci roku 2013, kdy se jim narodil syn George (4). Předloni v květnu jejich rodinu rozšířila dcera Charlotte (2). Další miminko tak přijde na svět ještě předtím, než jeho sourozenci oslaví další narozeniny.

Reklama

Další články

Načítám